Despre noi.

Produsele noastre sunt făcute din inima, cu mare drag și atenția sporita.

Povestea noastrăȘi a produselor noastre

Din respect pentru familie, în special pentru bunicii mei, cât și pentru produsele tradiționale românești, în anul 2014 am demarat acest proiect, cu scopul de a păstra și a duce mai departe rețetele familiei, transmise din generație în generație.

Produsele noastre sunt făcute din inimă, cu mare drag și atenție sporită, din fructe și legume proaspete. Sunt produse naturale în spații naturale și/sau protejate, îngrijite cu atenție, culese la începutul zilei, depozitate și transportate în condiții de maximă protecție. Sunt atent selecționate și procesate cu drag și măiestrie, respectând întocmai rețetele tradiționale, conferindu-le un gust autentic și inconfundabil.

Produse 100% naturale
100%

Fructele și legumele sunt atent selecționate, curățate, spălate, coapte, mărunțite, toate acestea făcându-se manual, apoi sunt fierte la foc de lemn, încet, așezat, amestecat cu lingura de lemn, lăsate să se așeze, apoi îmbuteliate manual în sticle și borcane, fierte în dunst (pasteurizate) pentru a păstra gustul și calitatea cât mai mult timp.

Toate procesele termice se fac așezat și liniștit la foc cu lemne, nu se folosesc gelifianți și nici conservanți. Și pentru că noi am ales să mergem pe acest drum pentru a păstra tradiția înaintașilor noștri și pentru a duce mai departe rețetele, ne dorim ca produsele noastre să devină alegeri pentru dvs. Doar împreună vom putea duce mai departe tradițiile străbune.

Cine suntemnoi.

Afacerea noastră a fost dezvoltată din respect și iubire pentru tradiție și produsele tradiționale românești. Din dorința de a împărtăși gustul, tradiția și iubirea pentru natură.

Viziunea noastră

Scopul nostru este de a duce mai departe rețetele tradiționale și pe cele ale familiei, de a crea produse unice, naturale, de care să se bucure întreaga țară.

100% Organice

Produse Naturale

Calitate Superioară

Făcute manual

Categorii produse.

Părerea clienților noștri contează! Descoperiți ce spun ei despre experiența lor cu produsele noastre, pregătite cu multă grijă.

Testimoniale.

── "Am descoperit produsele voastre prin întâmplare și au devenit imediat preferatele noastre. Se simte că sunt făcute cu dragoste și atenție la detalii. Gustul autentic și textura lor sunt de neegalat. Este ca și cum aș gusta din copilărie, din grădina bunicilor mei. Mulțumim că duceți mai departe tradiția și rețetele familiei voastre!"

Ana Maria Popescu
Ana Maria Popescu

── "Am cumpărat produsele voastre pentru prima dată la recomandarea unui prieten, și acum sunt un client fidel. Nu am mai gustat așa ceva de mult timp. Este uimitor cum reușiți să păstrați autenticitatea gusturilor tradiționale și să le oferiți într-un mod atât de accesibil. Sunteți o comoară a bucătăriei românești și vă apreciez enorm munca!"

Robert
Robert

"Nu pot să nu apreciez eforturile și dedicarea voastră în menținerea tradiției și a autenticității în produsele voastre. Este evident că fiecare pas din procesul de pregătire este făcut cu grijă și pasiune. Gustul produselor voastre este pur și simplu delicios. Mă simt norocos că pot să gust adevăratul gust al României în fiecare borcan sau sticlă pe care o cumpăr."

Dominic
Dominic

── Sunt cu adevărat impresionat de devotamentul vostru pentru tradiție și calitate. Gustul produselor voastre este remarcabil și mă duce cu gândul la bucătăria bunicii mele. Apreciez munca manuală depusă în fiecare etapă a procesului de producție. Sunteți un adevărat reprezentant al autenticității culinare românești!

Gabriel Ionescu
Gabriel Ionescu