SIROP SOC

Un produs deosebit de  aromat si parfumat. Servit cu apa plata/minerala,acesta poate fi o incantare. Mai poate fi folosit pentru revitalizare si reimprospatare in antotimpul calduros,cat si pentru prepararea ceaiului.

Produs sterilizat

Ingrediente

Zahăr, apă, flori de soc( min 10%) si aromă naturală din lămâie , acidifiant acid citric, conservant sorbat de potasiu.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe informatii.

Descriere

Țara de origine a ingredientelor : din UE si din afara UE.Produs în România

Condiții de păstrare

A se păstra la loc uscat si răcoros , ferit de acțiunea directa a razelor solare și de îngheț. După deschidere se păstrează la temperaturi cuprinse între  4-15 ⁰C și se consumă în maxim 4 săptămâni.

A se consuma de preferință înainte de ( vezi dopul sticlei/ partea superioara a sticlei/ partea de jos a sticlei)

Diluția recomandată: 1 parte sirop de soc + 5 părți de apă

Producator

I.I Marginean Ironim, Sibiu

Volum net: e 500 ml

Valori nutriționale pe baza valorilor medii cunoscute : valoare energetică/100ml produs finit 287,33kcal/ 1202,21 kJ –proteine 0,049g,glucide 71,74g din care zaharuri  peste 70g, grăsimi 0,02 g

Produse similare.

Părerea clienților noștri contează! Descoperiți ce spun ei despre experiența lor cu produsele noastre, pregătite cu multă grijă.

Testimoniale.

── "Am descoperit produsele voastre prin întâmplare și au devenit imediat preferatele noastre. Se simte că sunt făcute cu dragoste și atenție la detalii. Gustul autentic și textura lor sunt de neegalat. Este ca și cum aș gusta din copilărie, din grădina bunicilor mei. Mulțumim că duceți mai departe tradiția și rețetele familiei voastre!"

Ana Maria Popescu
Ana Maria Popescu

── "Am cumpărat produsele voastre pentru prima dată la recomandarea unui prieten, și acum sunt un client fidel. Nu am mai gustat așa ceva de mult timp. Este uimitor cum reușiți să păstrați autenticitatea gusturilor tradiționale și să le oferiți într-un mod atât de accesibil. Sunteți o comoară a bucătăriei românești și vă apreciez enorm munca!"

Robert
Robert

"Nu pot să nu apreciez eforturile și dedicarea voastră în menținerea tradiției și a autenticității în produsele voastre. Este evident că fiecare pas din procesul de pregătire este făcut cu grijă și pasiune. Gustul produselor voastre este pur și simplu delicios. Mă simt norocos că pot să gust adevăratul gust al României în fiecare borcan sau sticlă pe care o cumpăr."

Dominic
Dominic

── Sunt cu adevărat impresionat de devotamentul vostru pentru tradiție și calitate. Gustul produselor voastre este remarcabil și mă duce cu gândul la bucătăria bunicii mele. Apreciez munca manuală depusă în fiecare etapă a procesului de producție. Sunteți un adevărat reprezentant al autenticității culinare românești!

Gabriel Ionescu
Gabriel Ionescu